FAQ donate 

 

Q De eerste keer heb ik het donatie bedrag over gemaakt via Ideal en ik heb aangegeven dat het periodiek geïncasseerd moet gaan worden, moet ik nu nog iets doen of doorgeven aan jullie?

A nee dat is niet nodig, na de eerste betaling via Ideal zal de Pay (Nederlandse betaal provider) periodiek zorgen voor incassering van het bedrag.

 

Q er is kort achter elkaar 2 maal het donatie bedrag geïncasseerd hoe kan dat?

A Dat kan soms gebeuren, omdat het betalingssysteem op vaste dagen de tweede incasso uitvoert, de daarop volgende incasso’s gaan wel goed geïncasseerd worden met de door u aangegeven interval.

 

Q ik wil graag mijn eenmalige donatie om laten zetten naar een maandelijkse donatie hoe doe ik dat? 

A U kunt een mail verzenden aan admin@paardzoektbaas.nl

 

Q ik zou graag het te veel geïncasseerde bedrag retour wensen te ontvangen hoe doe ik dat? 

A  U zou het teveel geïncasseerde bedrag kunnen laten storneren, de kans bestaat dan dat de complete maandelijkse donatie uit het systeem gaat en u geen maand donateur meer bent. U zou ook een mail kunnen verzenden naar admin@paardzoektbaas.nl  u krijgt dan het teveel geïncasseerde bedrag retour gestort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Q Ik probeer het geld over te boeken naar het nummer wat ik vind op mijn bankrekening nummer, maar het geld komt steeds weer terug 

A het klopt dat u het geld weer retour gestort krijgt. Het bankrekening nummer is van de betaal provider, als u daar rechtstreeks geld op over maakt, dan weten ze niet voor wie het geld moet zijn.

 

Q Hoe kan ik regelen dat mijn eenmalige donatie omgezet wordt naar een maandelijkse donatie ?

A U kunt eenvoudig een mail verzenden naar het bekende e-mail adres en verzoeken dat zij het in het systeem zetten dat er maandelijks  (kwartaal, jaarlijks) geïncasseerd dient te worden. U dient het bedrag door te geven, bankrekening nummer en uw naam door te geven.

 

Q hebben jullie dan geen bankrekening nummer ?

A het bankrekening nummer is NL62ABNA 0410 4541 68 TNV Stichting Paard Zoekt Baas

 

Wij willen u langs deze weg bedanken voor uw maandelijkse bijdrage, zonder uw steun zouden wij ons werk niet kunnen doen en zouden we niet zoveel paarden een gouden stal kunnen geven.

 

 

Over onze stichting

De stichting Paard Zoekt Baas is een Non-profit organisatie. Wij ontvangen geen subside en zijn volledig afhankelijk van giften.

Wij vangen paarden op die tussen wal en schip dreigen te raken. Wij verzorgen deze paarden en zorgen voor een gouden stal.