Lees AUB eerst de regels (houderschap) voor het een nieuw goed tehuis geven van de paarden van PZB.

Wij verzoeken u om eerste de regels van houderschap door te lezen, voordat u reageert op een paard. Dit bespaart ons veel tijd en hoeven we niet telkens uit te leggen wat adoptie inhoud.

KLIK OP DEZE LINK voor meer informatie.

Ter adoptie MR Cooper

Ter adoptie leuke Shetlander

Dit is Mister cooper een Shetlander ruin van 17 jaar en ongeveer 80 cm hoog. Cooper heeft altijd een goed huisje gehad maar is helaas wegens privé redenen uit Spanje naar ons gegaan .
Cooper is in zijn gedrag soms nog een beetje hengst, hij wil nog wel eens gillen. Verder is hij braaf in de omgang en kan genieten van een heerlijke poetsbeurt. 
Hij is niet echt een kinderpony omdat hij soms nog wat druk kan zijn. Hij vind het heel erg leuk om te wandelen in het bos, hierbij is hij ook heel braaf! 
Hij zou ook eventueel kunnen beleerd worden voor een sulky. Ik denk dat hij dit goed zal op pakken.
Hij is niet gevoelig voor hoefbevangenheid en ia netjes naar de tandarts geweest. Hij kan goed met grote paarden! 
Interesse of vragen? Stuur een pb of een mail naar paardzoektbaas@gmail.com
Graag delen!

De adoptie kosten van MR Cooper bedragen  € 450  – (Adoptie bedrag  inclusief bijdrage voor de verwaarloosde paarden in de opvang) , Indien een paard bemerkingen heeft, verzoeken wij jullie je eerst goed in te lezen.

De hierboven geplaatste info hebben wij van een eigenaar (indien bekend), of uit eigen onderzoek. Daarom adviseren wij altijd keuring uit te laten voeren bij een dierenarts.

Ter adoptie Triple

Dit is Triple een ruin van 9 maanden oud en ongeveer 1,25 hoog. Triple heeft altijd een goed huisje gehad!

Ondanks dat Triple een prachtige verschijning is, is zijn vader dat ook! Zijn vader is een leuke D dressuur sport NRPS (Mochyndaear Dragonfly in Amber)! Zijn vader is 1,47m hoog  dus triple zou een leuke C pony (1,40m) worden volgens onze verwachtingen!

Triple kan ontzettend leuk lopen en heeft een gouden karakter. Ondanks dat hij heel jong is, is hij wel heel lief en loopt netjes mee aan het halster!

Triple vind poetsen soms nog een beetje spannend en ook zijn voetjes optillen vind hij nog wat eng. 

Ondanks dat laat hij zich makkelijk halsteren en pakken met de nodige rust!

Triple is heel aanhankelijk en een echte knuffel pony!

Hij is sociaal naar andere paarden en pony’s! Hij kan zowel 24/7 buiten staan als in een stal s’nachts.

We zoeken iemand die Triple lekker kan laten uitgroeien en hem een forever home wil bieden!

Interssse of vragen? Stuur een pb of mail naar paardzoektbaas@gmail.com 

Heeft u interesse in dit paard leest u AUB eerst de voorwaarden

 

De adoptie kosten van Triple bedragen  € 2500  – (Adoptie bedrag  inclusief bijdrage voor de verwaarloosde paarden in de opvang) , Indien een paard bemerkingen heeft, verzoeken wij jullie je eerst goed in te lezen.

De hierboven geplaatste info hebben wij van een eigenaar (indien bekend), of uit eigen onderzoek. Daarom adviseren wij altijd keuring uit te laten voeren bij een dierenarts.

Ter adoptie Vasco

 

Dit is Vasco (Nando x Danser) een tuiger merrie van 2 jaar oud en ongeveer 1,60 hoog. Vasco heeft helaas geen goed huisje gehad.

Ondanks haar jonge leeftijd is ze heel braaf! Ze loopt netjes mee aan het halster en kan genieten van een heerlijke poetsbeurt op de poetsplaats

Haar ouders en afstamming zijn bekend, ze heeft buiten dat een enorm fijn en leergierig karakter wat heel veel voordelen heeft in toekomst

Op dit moment staat ze 24/7 buiten, ze kan ook s’nachts in een stal! Ze is heel sociaal tegen andere paarden en pony’s

Ze is recent naar de tandarts geweest en braaf bij de hoefsmid! 

Heeft u interesse in dit paard leest u AUB eerst de voorwaarden

De adoptie kosten van Vasco bedragen  € 3950  – (Adoptie bedrag  inclusief bijdrage voor de verwaarloosde paarden in de opvang) , Indien een paard bemerkingen heeft, verzoeken wij jullie je eerst goed in te lezen. De hierboven geplaatste info hebben wij van een eigenaar (indien bekend), of uit eigen onderzoek. Daarom adviseren wij altijd keuring uit te laten voeren bij een dierenarts.

Help onze stichting nu

Wij vangen paarden op, die tussen wal en schip dreigen te raken. Helpt u ons mee?