Lees AUB eerst de regels van adoptie van een paard.

Wij verzoeken u om eerste de regels van adoptie door te lezen, voordat u reageert op een paard. Dit bespaart ons veel tijd en hoeven we niet telkens uit te leggen wat adoptie inhoud.

KLIK OP DEZE LINK voor meer informatie.

Ter adoptie Eeve

 

Paddock weidemaatje aangeboden!
Dit is Evee een Shetlander merrie van 15 jaar oud en ongeveer 80 cm hoog. Evee heeft altijd een goed huisje gehad maar haar eigenaar is overleden.
Evee bieden wij als paddock maatje aan omdat ze gevoelig is voor hoefbevangenheid. Om te zorgen dat ze niet meer bevangen word willen wij haar alleen plaatsen als paddock maatje.
Evee is braaf met kinderen en loopt netjes mee aan het halster. Ze kan uren genieten van een poetsbeurt en is een echte knuffel kont!
Ze houdt ook enorm van een wandeling maken in het bos aan de hand. Ze is goed verkeersmak en kan zowel alleen naar buiten als in een groep.
Ze kan zowel 24/7 buiten staan als in een stal s’nachts. Ze is sociaal tegen andere paarden en pony’s!
Interesse of vragen? Stuur een pb of mail naar Paardzoetkbaas@gmail.com

De adoptie kosten van Eeve bedragen  € 450,- (Adoptie bedrag  inclusief donatie  voor de verwaarloosde paarden in de opvang) ,

Ter adoptie Anna en Mientje

 

Ter adoptie Anna en Mientje.
Dit zijn Anna en Mientje, een super leuk moeder en dochter koppel van 11 en 20 jaar oud. Anna en Mientje hebben altijd een goed tehuis gehad.
Anna en Mientje zijn erg braaf en worden graag gewandeld. Ze zijn goed verkeersmak. Ook kunnen ze genieten van een heerlijke poetsbeurt en geknuffel.
Anna en Mientje zijn sociaal tegen andere paarden en pony’s en zijn gewend om 24/7 buiten te staan.
Doordat Anna en Mientje zo braaf zijn, zullen ze ontzettend geschikt zijn als kinderpony’s of als pony’s voor op een zorgboerderij.
Wie kan dit ontzettend leuke koppel en fijn huis geven?

De adoptie kosten van Mientje en Anna bedragen samen   € 450,- (Adoptie bedrag  inclusief donatie  voor de verwaarloosde paarden in de opvang) ,

Help onze stichting nu

Wij vangen paarden op, die tussen wal en schip dreigen te raken. Helpt u ons mee?