Lees AUB eerst de regels van adoptie van een paard.

Wij verzoeken u om eerste de regels van adoptie door te lezen, voordat u reageert op een paard. Dit bespaart ons veel tijd en hoeven we niet telkens uit te leggen wat adoptie inhoud.

KLIK OP DEZE LINK voor meer informatie.

Ter adoptie Denver

 Dit is Denver, een 14 jarige ruin van ongeveer 1,75m hoog. Denver heeft hiervoor altijd een goed huisje gehad.

Denver is goed dressuurmatig aangereden en heeft een zacht mondje. Denver is dressuur gefokt en zou zeker nog geschikt zijn voor een wedstrijdje! 
Denver staat voor op hoefijzers, dit moet hij wegens lichte artrose in zijn voet. Hij heeft tevens lichte atrose in een van zijn hals wervels, hiervan zijn ook foto’s aanwezig. Volgens onze dierenarts gaf dit zeker geen belemmering in de recreatie.
Hij vindt het heerlijk om buiten te rijden. Hij kan zowel in een groep naar buiten of alleen ( dit vindt hij wel spannend), maar hij is goed verkeersmak!
We zoeken geen beginnende ruiter voor Denver. Hij heeft een goede bloedlijn en dit merk je wel zodra je wat van hem gaan vragen.
Denver is onder het zadel vrij sensibel, daarom we zoeken een gevorderde ruiter voor hem die hem correct kan rijden. 
Denver is heel sociaal tegen andere paarden en pony’s. Hij kan zowel 24/7 buiten staan als in een stal s’nachts.

De adoptie kosten van Denver bedragen  € 1500,- (Adoptie bedrag  inclusief bijdrage voor de verwaarloosde paarden in de opvang),

Indien een paard bemerkingen heeft, verzoeken wij jullie je eerst goed in te lezen. De hierboven geplaatste info hebben wij van een eigenaar (indien bekend), of uit eigen onderzoek.

Daarom adviseren wij altijd keuring uit te laten voeren bij een dierenarts.

Ter adoptie Mojito

Ter adoptie Mojito (Democraat x Ferro)

Dit is Mojito, een 16 jarige merrie van ongeveer 1.65m hoog. Mojito heeft helaas geen goed huisje gehad, ze is namelijk een van de paarden uit Venlo (december 2021)!🏠
Mojito is niet geschikt voor de beginnende ruiter omdat ze een onstabiele ruiter niet fijn vind. Ook heeft ze iemand nodig met geduld, als het te snel voor haar gaat klapt ze dicht. Ze staat op ijzers vanwege gevoelige voorvoeten.🤍
Mojito is een schat van een paard! Ze zou zeker nog geschikt zijn voor een wedstrijdje, zowel dressuur als springen! Maar ook zeker voor de recreatie.😁
Ze is verkeersmak maar kan sommige dingen nog wel spannend vinden! Ze kan in een groep naar buiten en met oefenen zou ze ook alleen kunnen!🌳
Mojito is sociaal tegen andere paarden en pony’s, maar moet eerst wel even wennen omdat ze al een hele tijd bij ons in de opvang staat. ze kan zowel 24/7 buiten staan als ‘s nachts in een stal.🌟
Mojito is volledig gezond, keuren mag altijd op eigen kosten!
Interesse of vragen? Stuur een pb of mail baar paardzoektbaas@gmail.com

De adoptie kosten van Mojito bedragen  € 2950,- (Adoptie bedrag  inclusief bijdrage voor de verwaarloosde paarden in de opvang),

Indien een paard bemerkingen heeft, verzoeken wij jullie je eerst goed in te lezen. De hierboven geplaatste info hebben wij van een eigenaar (indien bekend), of uit eigen onderzoek.

Daarom adviseren wij altijd keuring uit te laten voeren bij een dierenarts.

Ter adoptie Lay

 

Dit is Lay een hackney ruin van 16 jaar oud en ongeveer 1,20 hoog. Lay heeft helaas geen goed huisje gehad.
Lay heeft altijd marathon wedstrijden gelopen voor een 1 span. Dit is een tijd niet meer gedaan maar we verwachten dat dit geen probleem is.
Hij is niet beleerd, maar wel bom-proof buiten.  Hij kan zowel alleen mee op een wandeling als in een groep. Hij is heel makkelijk in de omgang en vind alles goed!
Hij is betrouwbaar met kleine kinderen maar hij is wel voorwaarts. Het is een pony die niet heel graag stil staat.
Hij is recent naar de tandarts geweest, hoefsmid en ingeënt. 
Hij kan zowel 24/7 buiten staan als s’nachts in een stal. Ook is hij sociaal tegen andere paarden en pony’s.

De adoptie kosten van Lay bedragen  € 250,- (Adoptie bedrag  inclusief bijdrage voor de verwaarloosde paarden in de opvang.)

Indien een paard bemerkingen heeft, verzoeken wij jullie je eerst goed in te lezen. De hierboven geplaatste info hebben wij van een eigenaar (indien bekend), of uit eigen onderzoek.

Daarom adviseren wij altijd keuring uit te laten voeren bij een dierenarts.

Ter adoptie Jane

 

Ter adoptie leuk weidemaatje
Dit is Jane, een merrie van 11 jaar oud en ongeveer 1,62 hoog. Jane heeft altijd een goed huisje gehad.☀️
Helaas door persoonlijke redenen is ze bij ons gekomen. Ze is al jarenlang een weidemaatje omdat ze een enorm doorgezakte rug heeft.
Hier heeft ze geen last van MITS er niet op gereden wordt en als ze echt gebruikt word als weidemaatje. Ze kan dus NIET bereden worden.
Ze zou zeker geschikt zijn als coaching paard mits ze rustig kan wennen aan haar nieuwe plek.
Jane kan enorm genieten van een heerlijke poetsbeurt! Ze kan ook genieten van een wandeling in het bos, maar dan wel met andere paarden.🌳 👭🏼
Jane is sociaal naar andere paarden en pony’s. Ze kan zowel 24/7 buiten staan als in een stal.
Jane is geheel gezond, keuren mag op eigen kosten.
Weidemaatjes verdienen ook een 5🌟 huisje Jane is pas geleden naar de osteopaat geweest en ze heeft geen last van haar doorgezakte rug.

De adoptie kosten van Jane bedragen  € 250,- (Adoptie bedrag  inclusief bijdrage voor de verwaarloosde paarden in de opvang.)

Indien een paard bemerkingen heeft, verzoeken wij jullie je eerst goed in te lezen. De hierboven geplaatste info hebben wij van een eigenaar (indien bekend), of uit eigen onderzoek.

Daarom adviseren wij altijd keuring uit te laten voeren bij een dierenarts.

Ter adoptie Amigo

 

Dit is Amigo! Amigo is een super lieve 14 jarige ruin van 1.30m hoog. Hij heeft altijd een goed huisje gehad!
Omdat hij het rijden niet leuk vindt zoeken we een plekje voor hem waar hij lekker weidemaatje kan zijn!
Hij is erg sociaal naar andere paarden en is verder helemaal gezond!
Keuren mag op eigen kosten!

De adoptie kosten van Amigo bedragen  € 250  – (Adoptie bedrag  inclusief bijdrage voor de verwaarloosde paarden in de opvang) , Indien een paard bemerkingen heeft, verzoeken wij jullie je eerst goed in te lezen. De hierboven geplaatste info hebben wij van een eigenaar (indien bekend), of uit eigen onderzoek. Daarom adviseren wij altijd keuring uit te laten voeren bij een dierenarts.

Ter adoptie Tiesto

 

Tiësto is een 23 jarige enorm lieve ruin! Hij heeft in zijn jongere jaren veel voor de kar gelopen maar ook onder het zadel is hij compleet beleerd! Hij is ook volledig verkeers mak en maakt hem daarom ook een toppaard om lekker mee naar buiten te gaan!

 

Kosten zijn €950 inclusief eigen tuig

De adoptie kosten van Tiesto bedragen  € 950  – (Adoptie bedrag  inclusief bijdrage voor de verwaarloosde paarden in de opvang) , Indien een paard bemerkingen heeft, verzoeken wij jullie je eerst goed in te lezen. De hierboven geplaatste info hebben wij van een eigenaar (indien bekend), of uit eigen onderzoek. Daarom adviseren wij altijd keuring uit te laten voeren bij een dierenarts.

Ter adoptie Hunk

Dit is Hunk, een tinker ruin van 6 jaar en 1,35m hoog. Hunk heeft helaas geen goed huisje gehad🏠.

Hunk is geschikt voor alle ruiters, het is een pony die zich goed aanpast! Hij is dus de ideale kinder pony!🤍
Ook is hij heel makkelijk in de omgang! Hij loopt netjes mee aan een touw en is heel betrouwbaar in de omgang🕊️
Hunk kan genieten van een lekkere poetsbeurt en staat netjes stil! Ook is hij braaf met poetsen en de hoeven uit krabben.🤠
 
Hij kan ook op buitenrit en is ook heel erg braaf! Dit kan zowel alleen als in een groep. 🌴  Hij is vrij van CPL en heeft mooie droge benen.
Hunk kan niet goed op het gras want hij is hoef bevangen geweest. Daarom is een paddock of een paddock paradise  het beste voor hem. Op de wei zou ook kunnen maar wel met een grasmasker. ❤️
Op dit moment staat Hunk 24/7 buiten, hij kan ook ‘s nachts in een stal. Hij is heel sociaal tegen andere paarden en pony’s.
Interesse of vragen stuur een pb of mail naar paardzoektbaas@gmail.com 

De adoptie kosten van Hunk bedragen  € 3950  – (Adoptie bedrag  inclusief bijdrage voor de verwaarloosde paarden in de opvang) , Indien een paard bemerkingen heeft, verzoeken wij jullie je eerst goed in te lezen. De hierboven geplaatste info hebben wij van een eigenaar (indien bekend), of uit eigen onderzoek. Daarom adviseren wij altijd keuring uit te laten voeren bij een dierenarts.

Help onze stichting nu

Wij vangen paarden op, die tussen wal en schip dreigen te raken. Helpt u ons mee?