Lees AUB eerst de regels van adoptie van een paard.

Wij verzoeken u om eerste de regels van adoptie door te lezen, voordat u reageert op een paard. Dit bespaart ons veel tijd en hoeven we niet telkens uit te leggen wat adoptie inhoud.

KLIK OP DEZE LINK voor meer informatie.

Ter adoptie Bruno

 

 

Ter adoptie leuke sport pony
Dit is Bruno een 10 jarige pony. Hij komt oorspronkelijk uit Ierland ( wat wij op het paspoort kunnen zien) . Hij is ongeveer 1,50 hoog! Hij heeft altijd een goed tehuis gehad.
Bruno is bij ons gekomen omdat hij in de omgang soms een beetje lomp kan zijn. Hij is wat laat gecastreerd en daarom kan hij wat “happerig ” zijn”. Dit gaat goed, als je hem maar niet voert uit de hand.
Verder in de omgang is hij erg braaf, hij kan genieten van een heerlijke poetsbeurt. Ook loopt hij netjes mee met wandelen.
Bruno is zeker geschikt als leuke sport pony/ recreatie pony! Hij is goed dressuurmatig doorgereden en ook kan hij een leuke sprong maken! Hij is erg veelzijdig aangelegd!
Bruno is niet geschikt voor een beginnende ruiter, hij is lekker werkwillig. Maar heel braaf onder het zadel! Het is een pony die erg graag voor je aan het werk gaat.
Bruno kan ook mee op buitenritten, hij is goed verkeersmak! Ook kan hij alleen mee op pad, dit vind hij soms wel wat spannend.
Bruno is sociaal tegen andere paarden en pony’s. Hij kan zowel 24/7 buiten staan als in de stal s’nachts!
Bruno is klinisch goed gekeurd! Herkeuren is altijd mogelijk!
Bruno heeft een eigen zadel, die mee mag!
Interesse of vragen? Stuur een pb of mail naar paardzoektbaas@gmail.com

 

De adoptie kosten van Bruno bedragen € 4500,- (Adoptie bedrag  inclusief donatie  voor de verwaarloosde paarden in de opvang)

 

 

 

Ter adoptie Quinn

 

 

Lief “project ” paard ter adoptie
Dit is Quinn, een merrie van 15 jaar oud en ongeveer 1,58 hoog. Helaas heeft Quinn geen goed tehuis gehad.
Quinn komt oorspronkelijk uit Ierland, ze is nog niet lang in Nederland. Wij vermoeden dat ze eerder enorm hard is geslagen op haar lichaam. In het begin konden we haar niet halsteren en aanraken.
Na veel vertrouwen en oefenen kunnen wij vlekkeloos het halster om doen, ook kunnen wij haar goed poetsen. Dit moet echt rustig worden gedaan, Quinn is een heel onzeker en bang paard als ze je niet kent.
Ondanks dat ze niet goed is behandeld is het een merrie met een hart van goud. Die heel goed is in spiegelen.
Wij zoeken iemand die heel rustig met Quinn aan de slag wil. Wij hebben het voorwerk gedaan en het stokje kan worden overgedragen aan iemand anders waar ze volledig op kan vertrouwen.
Quinn heeft een rustige benadering nodig. Het is belangrijk dat de persoon ook erg rustig is bij Quinn met de juiste ervaring, anders schiet ze in paniek.
Aanraken op sommige plekken vind ze dood eng, denk aan achterbenen, voorbenen en buik. Ze is bang om geslagen te worden of gestraft.
Ondanks de grote gebruiksaanwijzing van onze Quinn is het een merrie die voor je door het vuur gaat als je eenmaal haar vertrouwen hebt gewonnen. Dit heeft echter VEEL tijd nodig, we zoeken dus iemand die niet overhaast te werk gaat en op haar tempo met haar bezig wil.
We hopen dat we voor onze Quinn een huisje kunnen vinden waar ze net zo geliefd wordt als bij ons.
Quinn is niet verkeersmak en is bang bij de hoefsmid. Ook is Quinn NIET beleerd.
Ze is heel sociaal tegen andere paarden en pony’s!
Quinn kan zowel 24/7 buiten staan als in een stal. Ook is ze recent naar de tandarts geweest en ingeënt. Ze staat rustig op een vrachtwagen en heeft geen stal ondeugenden.
Interesse of vragen? Stuur een pb of mail naar paardzoektbaas@gmail.com
De adoptie kosten van Quinn bedragen € 950,- (Adoptie bedrag  inclusief donatie  voor de verwaarloosde paarden in de opvang)

 

 

 

Ter adoptie Tinka

 

 

Ter adoptie leuk weidemaatje
Dit is Tinka, een leuke appaloosa van 16 jaar oud en ongeveer 1,50 hoog. Tinka heeft altijd een goed tehuis gehad!
Tinka staat nu een tijdje in de opvang en is klaar voor een nieuw huisje.😀
Tinka is nog geschikt voor grondwerk en werk aan de longe etc. Onder het zadel is ze niet braaf, vandaar onze keuze om haar als weide maatje weg te doen. Ze heeft geen plezier in het rijden.
Tinka is een eerlijke en betrouwbare pony in de omgang, maar in verband met haar ogen (haar zicht is 30% minder ) moet er goed rekening met haar gehouden worden.
Ze is braaf in de omgang en loopt heel netjes mee aan het halster. Ze staat braaf bij de hoefsmid, loopt makkelijk de vrachtwagen op, is geënt en recent bij de tandarts geweest.
Tinka kan zowel 24/7 buiten staan als in de stal s’nachts.
Ze is heel sociaal tegen andere paarden en pony’s.
Keuren mag op eigen kosten.
Interesse of vragen? Stuur een pb of mail naar paardzoektbaas@gmail.com
De adoptie kosten van Tinka bedragen € 250,- (Adoptie bedrag  inclusief donatie  voor de verwaarloosde paarden in de opvang)

 

 

 

Ter adoptie Witje

 

 

Ter adoptie leuke kinder pony
Dit is Witje, een leuke B pony van 1,23 hoog en 14 jaar oud. Witje heeft altijd een goed tehuis gehad!
Witje staat nu een tijdje in de opvang en is klaar voor een nieuw tehuis! Het is de perfecte kinderpony 😀
Witje is geschikt voor beginners MITS die aan de longeerlijn wordt vastgehouden. Witje is namelijk geen luie pony, maar goed terug te rijden op je zit en stem. Wij hebben ook meerdere malen een beginner er op gehad en dat ging goed.
Witje is ook geschikt voor een middel/ gevorderde ruiter! Ze is een heel eerlijk paardje en vind het leuk om te werken voor je. Ook kan witje een klein sprongetje maken, dit vind ze heel leuk.
Witje is zeker nog geschikt voor eventuele wedstrijdjes. Ook buitenritten vind ze heel erg leuk! Ze kan zowel alleen op pad als in een groep. In haar eentje vind ze het wel wat spannend maar is heel braaf.
Ook is witje heel braaf in de omgang, ze loopt heel netjes mee aan het halster. Ook is ze braaf bij de hoefsmid!
Witje kan zowel 24/7 buiten staan als in de stal s’nachts.
Ze is heel sociaal tegen andere paarden en pony’s.
Ze loopt netjes de vrachtwagen op en is netjes ingeënt.
Keuren mag op eigen kosten.
Witje haar spullen (zadel en hoofdstel) gaan mee met de adoptant!
Interesse of vragen? Stuur een pb of mail naar paardzoektbaas@gmail.com
De adoptie kosten van Witje bedragen € 2000,- (Adoptie bedrag  inclusief donatie  voor de verwaarloosde paarden in de opvang)

 

 

 

Help onze stichting nu

Wij vangen paarden op, die tussen wal en schip dreigen te raken. Helpt u ons mee?