Sinds Januari 2021 is de Non-profit stichting Paard Zoekt Baas een ANBI stichting. We zijn daar super blij mee, dat we door de belastingdienst als erkend goed doel aangewezen zijn.

In 2021 hebben we 163  paarden opgevangen, dat zijn er 65 meer dan in 2020  In totaal hebben we 562 paarden opgevangen, verzorgt en een goed tehuis gegeven in ons korte bestaan van iets meer dan 5 jaar.

We zien wel een groot probleem ontstaan de aantallen hulp verzoeken stijgen en we kunnen helaas niet ieder paard helpen, de grotere opvangen in Belgie sturen de mensen ook al door naar Paard Zoekt Baas.

In 2021 hebben we de ANBI status mogen ontvangen van de belastingdienst  RSIN nummer 853238698 

Hoe werkt het?

Als je een eenmalige donatie doet, of de doantie vastlegd voor een periode van 5 jaar dan kun je je gift aftrekken van de belasting. Je krijgt dan een deel van het geschonken bedrag terug van de Belastingdienst. Kies je ervoor dat belastingvoordeel óók te doneren – geheel of gedeeltelijk – dan help je nóg meer Paarden, terwijl je netto hetzelfde betaalt.

 

Bereken hier je belasting voordeel

Als je wilt weten hoeveel het belasting voordeel is, als u een donatie of een schenking aans ons doet. Kunt u via deze link eenvoudig en snel – zonder dat u persoonlijke gegevens in dient te vullen- het voordeel berekenen.

Klik hier voor de berekening 

De ANBI gegevens zijn:

RSIN 853238698, stichting Paard Zoekt Baas

 

 

Help onze stichting nu

Wilt u ook de verwaarloosde paarden van Paard Zoekt Baas helpen naar een 5 sterren stal doneer AUB.

Paard Zoekt Baas is een Non-profit organisatie die geen geld van overheden of  de postcode loterij krijgt.