Ook deze groep van paarden geven we een kans, om een ‘for ever home’ te krijgen.

Wij zullen proberen de paarden ter herplaatsten maar de kosten van de stalling die wij hebben (250 euro per maand) Zullen door de eigenaar vergoed moeten worden. We verwachten dat we het paard binnen 3 maanden herplaatst hebben.

De kosten van de stalling moeten doorberekend worden aan de eigenaar, omdat een weidemaatje moeilijker te plaatsen is. Bij de maandelijkse kosten komen ook eventueel kosten voor hoefsmid, dierenarts of andere kosten.

We hebben slechts enkele plaatsen voor ‘weidemaatjes’ in onze stal. Mochten we geen plek hebben dan wordt u op een wachtlijst geplaatst.

 

 

 

 

Hoe kunt u helpen?

U kunt OOK Helpen door paardenspullen te doneren.  

 

 

Het team van Paard Zoekt Baas

Maak kennis met de vrijwilligers die werkzaamheden zijn bij Paard Zoekt Baas, Zij zijn meerdere uren per week op onze stal te vinden

Zacy Pena

Jongste vrijwilliger, rijden pony’s
The

Calijn ten Napel

Aansturen vrijwilligers, dagelijkse leiding

Mijn naam is  Calijn ten Napel, ik ben 19 jaar.

Ik heb ruim 12 jaar ervaring met verschillende soorten paarden.
Zelf heb ik 3 paarden die ik via paardzoektbaas zijn binnen gekomen een gouden plekje geven om te blijven. Het vrijwilligers werk is dankbaar en zeer leuk werk je komt  in aanraking met verschillende paarden.

Het is erg mooi te zien hoe ze opknappen en geestelijk vooruit gaan in hun gedrag. Met positieve training gaan we te werk maar vooral met veel geduld. Ook is het heel erg zwaar werk het neemt veel tijd in beslag. Het is mooi te zien dat alle paarden weer een goed tehuis krijgen dus ook een 2e kans. Ik ben erg dankbaar dat ik dit werk mag doen.

Ik hou me voornamelijk bezig het het rijden, aansturen vrijwilligers en beheer van de Facebook pagina.

Lena

vrijwilliger / rijden pony’s en vlogger
Th

Henk ten Napel

Oprichter/dagelijkse leiding

Mijn naam is henk ten Napel, geboren op 12 februari 1968.Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken samen met mijn dochter, geven we dagelijks leiding aan een groep van meer dan 10 vrijwilligers.

Als voorzitter van de Stichting Zinloos geweld tegen Dieren kom ik dagelijks in aanraking met veel dierenleed. Ik zeg altijd:”ik ben de gelukkigste Nederlander, ik kan echt iets tegen dierenleed ondernemen”.

Community Updates

U kunt ons helpen helpen door een donatie te doen.

Doneer