Ter adoptie Tjonge Jonge

Heeft u interesse voor een paard van Paard Zoekt Baas, dan verzoeken wij u eerst de informatie te lezen wat adoptie inhoud  Hoe werkt het

Ter adoptie Tjonge Jonge

Dit is Tjonge Jonge een ruin van 1,65 hoog en 21 jaar oud. Tjonge Jonge heeft altijd een goed huisje gehad.

Helaas is Tjonge Jonge terug in de opvang omdat hij niet meer geschikt is als rijpaard door een oude peesblessure. Hierom bieden wij hem als weidemaatje aan.

Wij zoeken een huisje waar TJ kan genieten op de wei met andere paarden. Hij mag dus NIET meer bereden worden! Hij zou zeker geschikt zijn voor coaching of grondwerk.

TJ is een eerlijk paard in de omgang en is ook betrouwbaar met kinderen. Hij is sociaal tegen andere paarden en pony’s. Ook kan hij 24/7 buiten staan of in een stal snachts.

TJ is geheel gezond en braaf bij de hoefsmid en braaf op de trailer.

We zoeken iemand die deze topper nog een gouden huisje bied als weidemaatje. We vragen een symbolisch bedrag voor Tjonge Jonge.

Interesse of vragen? Stuur een pb of een mail naar Paardzoektbaas@gmail.com

GRAAG MASSAAL DELEN!!!

 

De adoptie prijs voor Tjonge Jonge  is € 250,-

 

8 thoughts on “Tjonge jonge

 1. Nou ik wil heel graag het paard omdat ik een paard zoek voor dressuur en daar voor wil ik hem groetjes Bernou van der meeren.

  1. Geachte M,

   Wij hadden de volgende vraag, is Jort de ezel nog bij u.
   Wij hebben een mini shetlander.die had als maatje een micro varken die helaas is overleden.Nu zoeken we een nieuw maatje.wat zijn de eisen voor Jort te adopteren.en kan hij bij shetlander.Ik zou u foto’s kunnen sturen hoe hij eventueel zou Komen te staan. Groeten fam D.Draaisma
   Oudebildtzijl

 2. Super leuk, ik ga zelf even nadenken. Het zou een top maatje zijn voor mijn welsh! Bij ons hebben ze een grote wei en paddock en maar 5 stallen dus rustig ?

 3. Hallo

  Wat een schatje om te zien smarty.
  Ik heb zelf shetlander van 23 1 meter hoog.
  Maar nu is mijn vraag is mogelijk dat de 2 ruintje eerst met elkaar kennis kunnen maken? Vervoer is geen probleem voor mij. Ik zie zo vaak leuker pony’s voorbij komen op jullie site ik zou graag mee willen weten over de adotie procedure.
  Ps. jullie doen top werk.

  1. Hoi bedankt voor je bericht, maar deze site is eigenlijk alleen voor reacties op de blog. Dit omdat we bijna nooit de reacties bekijken. Het makkelijkste is te reageren/vragen te stellen via mail of facebook

 4. Goedemiddag, zo’n familie paard als Max zoeken wij voor ons gezin om mooie buitenritten mee te maken met onze quarterruin van 11 jaar. Wij hebben stallen en weiland met schuinstaande bij huis. En een minishetlander als gezelschaps bij de grote paarden. Maak ons blij met Max! Groeten

 5. Hallo,

  Ik ben een jaar geleden mijn hengstje kwijt
  (30 jaar gehad – gered van het slachthuis op 2 jaar)
  Ben nu op zoek naar een nieuw paardje.
  Heb grote wei en stalling aan huis.
  Zoek paardje liefst gratis (er zijn zoveel ongelukkige paarden)
  maar mag niet ziek of kreupel zijn.
  Ik zie deze Max en vindt hem prachtig. Staat hij nog te koop ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *