Ter adoptie Tita

Heeft u interesse voor een paard van Paard Zoekt Baas, dan verzoeken wij u eerst de informatie te lezen wat adoptie inhoud  Hoe werkt het

 
Ter adoptie leuke D pony
 
Dit is Tita een super leuke merrie van 19 jaar oud en ongeveer 1,45 hoog. Tita is wegens privé redenen afgestaan.
 
Tita heeft altijd een super goed huisje gehad. Ze heeft zomereczeem dit kan goed onder controle worden gehouden door haar deken en supplementen. Een plekje dicht bij de zee zou ideaal zijn voor haar!
 
Tita heeft ook geen staart, deze is gecoupeerde door meerdere ontstekingen in de staartwortel. Ze kan hier prima mee door het leven zonder pijn!
Tita is de ideale pony voor de overgang naar een D pony.
 
Ze is dressuurmatig goed doorgereden en kan erg goed springen! Ze zou het erg leuk vinden om af en toe een wedstrijdje te rijden, daar is ze ook geschikt voor.
 
Tita is ook een hele leuke pony om uren mee te buitenrijden. Ze kan alleen op pad maar ook met andere paarden in de groep. Ze is goed verkeersmak !
Tita is heel makkelijk in de omgang en zou geen stap verkeerd doen. Onder het zadel is ze erg braaf maar niet geschikt voor een beginnende ruiter. Ze is namelijk wel voorwaarts maar goed terug te rijden!
 
Tita gaat makkelijk op de trailer en is sociaal naar andere paarden en pony’s.
 
Ze kan goed 24/7 buiten staan, het is voor haar ook geen probleem als ze s’nachts in een stal staat. Ze is geheel gezond!
Keuren mag op eigen kosten. Tita haar persoonlijke spullen gaan mee zoals: Zadel en hoofdstel.

De adoptie prijs voor Tita is 950 €