Teaming: je doneert 1 euro, niet meer en niet minder!

Met 1 euro kun jij het verschil maken voor de paarden van Paard Zoekt Baas. Doneer maandelijks 1 euro, dit bedrag blijft altijd 1 euro.

Hoe werkt het?

Word Teamer en doneer per maand 1 euro. Je kunt dus geen ander bedrag kiezen! Je maakt een inlog via Facebook of registreert je in een minuut (houd je IBAN nummer) bij de hand. Er wordt maandelijks 1 euro bij je afgeschreven en Paard Zoekt Baas krijgt maandelijks dit geld. Vanuit elk land kun je meedoen. Ga naar:  www.teaming.net/helpdepaardenvanpaardzoektbaas

Waar wordt het geld voor gebruikt?

Je bijdrage van 1 euro maandelijks gaan we gebruiken voor de kosten van de opvang van zwaar verwaarloosde paarden en pony’s die normaal tussen wal en schip zouden gaan vallen.

Je bijdrage gaat gebruikt worden voor de groep die door de slechte gezondheid toestand extreem veel kosten met zich meebrengen. je bijdrage gaat voor 100 procent gebruikt voor deze groep. Aan welke kosten draag je bij :

  • Kosten voor stalling
  • Extra medische kosten
  • Speciaal aangepast voer

Waarom Teaming?

We hebben gekozen voor Teaming als website, omdat er géén afdracht is van die 1 euro, ALLES gaat naar de opvang! Het is een site, die veilig is en waar veel stichtingen en projecten gebruik van maken. Het mooie van Teaming is dat de last en kosten echt verdeeld wordt en samen gedragen.

Meld je aan of neem contact op als je vragen hebt. Geef je steun door en vraag anderen of ze ook TEAMER willen worden.

Hoe werkt TEAMING?

1. Ga naar: www.teaming.net/helpdepaardenvanpaardzoektbaas
2. Spaanse site? Pas de taal aan naar Engels (rechtsboven)
3. Klik op “Join this group”
4. Vul je gegevens in (naam en IBAN nummer)
5. Je bent nu donateur!
6. Help ons door de actie te delen

Als veel mensen een 1 euro  doneren, kunnen we het verschil maken en meer paarden helpen. Alvast bedankt namens de paarden!

Heb je vragen of hulp nodig? Stuur ons dan een berichtje via ons contactformulier en wij nemen contact met je op.