Ter adoptie Soleil

Heeft u interesse voor een paard van Paard Zoekt Baas, dan verzoeken wij u eerst de informatie te lezen wat adoptie inhoud  Hoe werkt het

TER ADOPTIE SOLEIL
 
Dit is Soleil, een 11 jarige merrie van +- 140/145 hoog. Soleil heeft vroeger in manegelessen gelopen, maar was hier soms iets te ondeugend voor.
Ze is afgestaan wegens privéredenen, maar ze heeft altijd een goed huisje gehad!
 
Soleil is geen pony voor hele beginnende ruiters. Ze is braaf onder het zadel maar wil in de bak nog wel eens haar eigen weg kiezen, dit resulteert dan in spontaan omdraaien e.d., vandaar dat wij de combinatie met een beginnende ruiter misschien niet goed zien uitpakken.
 
Met een ruiter die wat meer ervaring heeft is dit echter geen probleem en loopt ze in de bak ook braaf haar rondjes.
 
Op buitenrit is Soleil erg braaf en dit vindt ze ook erg leuk om te doen! Ze kan zowel alleen als in een groep naar buiten.
 
Soleil is braaf met poetsen/opzadelen en kan echt genieten van een poetsbeurt. Ze is erg sociaal tegen andere paarden & pony’s. Bij ons staat ze 24/7 buiten met de rest van de paarden.
 
Interesse in Soleil, of vragen? Stuur een pb of een mail naar paardoektbaas@gmail.com !
 
De kosten bedragen voor Soleil € 1500,-

Vind u ons werk ook zo belangrijk steun ons, wordt donateur of doe een eenmalige gift. U kunt ook maanddonateur worden. U ontvangt dan een dankjewelbox. Bij een donatie van 5 euro per maand. Graag een mail versturen aan henk@paardzoektbaas.nl voor de dankjewelbox