Ter adoptie Rio

Heeft u interesse voor een paard van Paard Zoekt Baas, dan verzoeken wij u eerst de informatie te lezen wat adoptie inhoud  Hoe werkt het

 

Ter adoptie leuk toekomstig sportpaard

Dit is Rio een ruin van 9 jaar oud en 1,65 hoog , hij is een Irish sport horse. Rio heeft helaas in het verleden totaal geen goed huisje gehad voordat hij naar Nederland was gekomen. We vermoeden dat hij flink is mishandeld. In het begin was hij erg angstig, nu gaat het heel goed met Rio!

Rio is goed doorgereden door ons en beheerst alle gangen goed. Hij is ook dressuurmatig aardig goed doorgereden. Hij heeft hele fijne en vloeiende gangen. Rio is niet geschikt voor een bange ruiter/onzekere ruiter. We zoeken wel een ruiter gevorderd is en hem de tijd geeft, hij is heel braaf onder het zadel maar onzeker.

Rio kan ook heel goed springen , hij springt los 1,30 en onder het zadel hebben we ook al een sprongetje gedaan. Ook zijn we een klein stukje naar buiten gegaan met Rio dat vondt die spannend maar was heel braaf!

Rio is zeker heel sociaal tegen andere paarden en pony’s en in de omgang! Rio is heel braaf bij de smid en is ook heel lief met vrachtwagen laden.

Wie wil Rio een nieuwe kans en een forever home geven?

De adoptie kosten voor Rio bedragen 1750 euro

Interesse of vragen stuur een pb of een mail naar paardzoektbaas@gmail.com

 

Ook u kunt helpen, doneer AUB en help de paarden!

€1.302,00 2%
van €75.000,00 Nog 283 dagen
× Mijn veilige donatie
Periode
Bedrag
Ander bedrag
Persoonlijke info
Ik doneer anoniem


Powered by Whydonate