Ter adoptie Maxime

Heeft u interesse voor een paard van Paard Zoekt Baas, dan verzoeken wij u eerst de informatie te lezen wat adoptie inhoud  Hoe werkt het

 

 

Met pijn In mijn hart zet ik een van onze eigen paarden ter adoptie.

Dit is Maxime een Belgisch trekpaard , hij is nu ruim 3 jaar bij ons geweest. Hij heeft vroeger een slecht huisje gehad daarom is die bij ons gekomen. Helaas is zijn grote grijze vriend weg gevallen, waar hij altijd samen mee was.

Sinds dien merken wij dat hij niet gelukkig is hier. Wij hebben vaak een wisselde groep van paarden en we merken dat die nooit aansluiting zoekt. Hij krijgt hier ook niet de aandacht die hij verdient, dus het is beter dat we een andere plek zoeken voor hem.

Maxime is 11 jaar oud en 1,67 hoog ! Het is echt een sociale teddy beer , ook is die sociaal tegen andere paarden en pony’s. Hij heeft hele lange mooie manen. Hij is geheel gezond alleen heeft hij cpl.

Ook is die beleerd onder het zadel en doet geen vlieg kwaad! Ook kan hij zonder zadel gereden worden. Hij is ook verkeersmak en vind buitenritten leuk! Hij wordt ook erg enthousiast van spelen in de bak!

Het is absoluut geen luie Belg. We zoeken nu ook gewoon een huisje waar hij de aandacht krijgt die hij helaas hier niet krijgt. Het doet ons zelf pijn maar het is het beste voor het paard!

De adoptie kosten bedragen 800 euro

Graag delen zodat onze lieve Maxime een goed huisje krijgt!

Intresse of vragen stuur een pb of een mail naar

 

 

 

Maxime in betere tijden samen met Roseno
Klik op onderstaande banner en koop bij vele bekende webshops.wij krijgen een percentage van de omzet mee! Ons werk steunen was nog nooit zo makkelijk! Ook als app te downloaden