Ter adoptie Lizzy

Heeft u interesse voor een paard van Paard Zoekt Baas, dan verzoeken wij u eerst de informatie te lezen wat adoptie inhoud  Hoe werkt het

Ter adoptie leuke merrie!
Dit is Lizzy een tuiger merrie van 4 jaar oud en ongeveer 1,55 hoog! Ze is smal gebouwd maar heeft prachtige gangen en ook totaal niet lomp! Lizzy is bij ons gekomen wegens privé redenen maar ze heeft altijd een goed leven gehad.
Lizzy is een super leuk en lief paard die graag voor je wil werken! Ze is heel braaf onder het zadel en alle gangen zitten er goed op gevestigd. Ook vindt ze een sprongetje maken geweldig

en kan best goed springen. Ze is erg reactief aangelegd en leer ontzettend snel! Ook is ze braaf bij de smid en is gewend aan een vrachtwagen.
Lizzy kan ook buitenritten maken maar vindt dat soms nog wel spannend. Ze is wel verkeersmak en gaat ook graag mee. Zonder zadel rijden is ook geen probleem en is ze ook heel braaf mee! Er is recent een osteopaat bij haar geweest. Ook is ze sociaal naar andere paarden en pony’s, ondanks dat ze erg jong is , is ze heel erg braaf.

We zoeken een ruiter voor Lizzy die niet te stevig is gebouwd aangezien ze smal is. Ook zoeken we een ruiter die wel wat ervaring heeft aangezien ze nog wel jong is. Ze is ook geschikt voor kinderen en is ook braaf in de omgang.

De adoptie prijs voor Lizzy is 2000 euro