Hoe kunt u helpen?

U kunt OOK Helpen door paardenspullen te doneren.  

 

 

Wat doen wij?

Wij vangen zwaar verwaarloosde paarden op, deze proberen wij er weer bovenop te helpen. Nadat ze aangesterkt zijn, zoeken wij een nieuw tehuis voor deze paarden. Wij herplaatsen ook paarden van particulieren die door omstandigheden, niet meer voor hun paard kunnen zorgen.

 

Herplaatsen Paarden

Wij vangen en paarden op die verwaarloosd zijn of een trauma hebben. Wij proberen deze paarden te herplaatsen bij een nieuw goed tehuis.

Ook voor paarden van particulieren die wegens omstandigheden in de problemen zijn gekomen zoeken we naar een nieuw tehuis.

 

Omgaan met getraumatiseerde paarden

Wij krijgen regelmatig paarden in de opvang die ‘onhandelbaar en gevaarlijk’ zijn bij de oude eigenaar. Wij hebben geleerd dat paarden niet zonder een reden dit soort gedrag laten zien. Als eerste gaan we onderzoeken wat eventueel het probleem kan zijn, dit doen we in overleg met een team aan dierenartsen en osteopaten. We gaan dan zoeken naar de oorzaak en starten een herstel traject.

Educatie

Er worden regelmatig workshops gegeven over de verzorging, voeding en andere zaken die belangrijk zijn voor het welzijn van de paarden. Wij hebben gemerkt dat er nog veel mensen zijn die niet exact weten hoe om te gaan met het welzijn van de paarden. Dit werkt onbewust dierenleed in de hand.

 

 

 

Do you want to make a difference?

Vitae rutrum. Vehicula laoreet eleifend parturient. Posuere, enim. Commodo aliquam integer libero?
convallis, faucibus nascetur sapien orci commodo!

$1,001 van $10,000 opgehaald

Make the change

Vitae rutrum. Vehicula laoreet eleifend parturient. Posuere, enim. Commodo aliquam integerli?
Velit arcu et vestibulum iaculis cubilia placera!

Education

$1,001 van $10,000 opgehaald

Melding: Testmode is geactiveerd. Er worden in deze testmode geen live donaties verwerkt.

$
Persoonlijke info

Totaalbedrag: $1.00