Ter adoptie Espin en Hannes

Heeft u interesse voor een paard van Paard Zoekt Baas, dan verzoeken wij u eerst de informatie te lezen wat adoptie inhoud  Hoe werkt het

Ter adoptie 2 lieve knuffel shetlanders!

Dit zijn Espin en Hannes , deze 2 lieve kereltjes ( ruinen) zoeken een goed huisje!
Espin is een super leergierige Shetlander van ongeveer 0,95cm hoog , Espin is 7 jaar. Espin kan een beginsel van vrijheidsdressuur en dat vindt die heel leuk! Espin vindt wandelen en springen aan de hand heel leuk ! Ook is hij voor een sulky beleerd en kan samen in twee-span met zijn vriendje Hannes!

Hannes is een super lieve shet van 13 jaar en ongeveer 0,95 cm hoog. Hij kan ook in twee-span met zijn vriendje espin en voor de sulky! Hannes heeft een zwak longetje , dus extra stappen is nodig. Veder heeft hij er geen last van en heeft veel energie!
Espin en Hannes zijn ook beide bereden ! Espin alleen zonder zadel en Hannes met en zonder zadel. Hannes is heel erg braaf onder het zadel, Espin is nog wel eens ondeugend. Beide zijn ze ook heel sociaal naar andere paarden/pony’s.

Ook zijn Espin en Hannes echte kinder vrienden ! ze vinden knuffelen , poetsen en wandelen geweldig ! Ook staan ze dus graag voor de sulky.
Ze zijn gezond ! En er zitten ook een aantal spulletjes bij hun die mee mogen. We zoeken het liefste een huisje waar ze SAMEN weg kunnen!
Graag delen zodat deze jongens een goed huisje krijgen!

Intresse of vragen stuur een pb of een mail naar paardzoektbaas@gmail.com

 

De adoptie prijs voor Espin en Hannes is 500 euro