Ter adoptie Captain Morgan

Heeft u interesse voor een paard van Paard Zoekt Baas, dan verzoeken wij u eerst de informatie te lezen wat adoptie inhoud  Hoe werkt het

 
Ter adoptie weidemaatje Captain Morgan
 
Dit is Captain Morgan, een ruin van 8 jaar oud en ruim 1.65 hoog. Zoals voor de meeste al bekend is heeft Captain Morgan geen prettig verleden gehad, hij behoort tot 1 van de vele paarden die gered is uit de kapschuur in Brabant waarbij ze tot wel 2 meter hoog in de uitwerpselen hebben gestaan en jarenlang zijn opgesloten.
 
Captain Morgan is een weidemaatje omdat hij de helft van zijn hoefbeen mist aan beide kanten van zijn achterbenen. Dit zal nooit meer aangroeien en hierdoor heeft hij een afwijking met lopen, hij heeft hier gelukkig totaal geen last van en draaft en galoppeert elke dag lekker door de wei, hierdoor is hij wel afgekeurd als rijpaard. Dit is vastgesteld door een dierenarts.
 
Captain Morgan hoeven waren in vreselijke stand toen hij bij ons kwam, hij kon nauwelijks lopen. Na een aantal bekap beurten en achterijzers (die zijn er inmiddels al weer af) is er al een heleboel verbeterd.
 
Captain Morgan is al enorm veel aangekomen, de laatste kilootjes moeten er nog bij op maar dit kan natuurlijk ook bij een persoon waar hij lekker veel aandacht krijgt.
 
Captain is super lief in de omgang, hij is 7 maanden geleden geruind maar hij toont geen hengsten gedrag, hij kan soms wel wat lomp zijn.
Hij is heel braaf met poetsen en wandelen en het is in het algemeen een super eerlijk paard.
 
Captain Morgan is enorm sociaal tegen andere paarden en pony’s, alleen is hij vaak wel sukkeltje van de groep. Daarom zouden wij hem graag op een plekje zien waar hij met 2 of 3 paarden samen staat omdat hij ontzettend laag in de rangorde staat.
 
Wij zouden hem het liefst bij een forever home willen plaatsten waar hij heerlijk paard kan zijn in de weide met zijn soortgenootjes.
Voor Captain Morgan vragen wij een symbolisch bedrag.
Graag delen! Ook weidemaatjes verdienen een goed tehuis.

Lees ook de F.A.Q als u nog vragen heeft over adoptie.

De adoptie prijs voor Captain is 250 €