Wie is de paarden-verminker

Wie is de paardenbeul……

Voor de mensen die mij niet goed kennen, Ik ben in 2000 begonnen met het zoeken van de dierenbeul die bij mijn paard Wenga met een scherp voorwerp in haar schede heeft gestoken.

Het begon allemaal toen de staleigenaar mij belde dat mijn merrie heftig aan het bloeden was uit haar schede. Het gevoel wat er dan door je heen gaat is niet te beschrijven, je hebt een gevoel van woede en onmacht! Als je leest in de kranten dat er paarden mishandeld zijn vind je het erg, maar als het om je eigen paard gaat…..dan is dat heel anders.

Ik heb mijn woede omgezet in een soort van ‘levenswerk’ om de dader te pakken, er zijn burgerwachten gevormd in Nederland, locaties en aard van de verwondingen in kaart gebracht, onderzoek naar satanisme en nog veel meer.
Het heeft me meer dan 5 jaar gekost, 7 dagen in de week, om de Paardenbeul achter de tralies te krijgen, hij heeft levenslang gekregen omdat hij tijdens zijn TBS deze paarden verminkte en vrouwen probeerde te verkrachten en te verminken en als trieste hoogtepunt een zwerver ontdoen van zijn geslachtsdeel….Het leek wel een soort van CSI Nederland.

Ik reed heel Nederland door om mishandelingen te onderzoeken, gewapend met meetlat, fototoestel en de database waar ik alle waargenomen feiten inzette…De database werd gevuld met info, met de bizarre ontknoping dat ik kon voorspellen waar hij toe ging slaan een een analyse van waar hij moest wonen ( had alle mishandelingen in Enschede aan elkaar verbonden, doormiddel van lijntjes) bij het snijpunt moest hij wonen, en ja ik zat er maar 20 meter van verwijderd van de woonplaats van de paardenbeul….dat is echt bizar als je dat hoort, dat je er zo dicht bij was. Ook de plek en tijd wanneer hij toe ging slaan kwam uit, we zaten met de burgerwacht net op een verkeerde plek om hem op heterdaad te pakken.
En als dank voor mijn geleverde informatie aan de politie kreeg ik een tap op mijn telefoon en een pijlzender…tja…

Het was een soort van obsessie om diegene te pakken te krijgen die mijn merrie had gestoken!
Met als climax het corresponderen met de Dierenbeul van Twente, die ook vrouwen heeft geprobeerd te verkrachten en te verminken met een mes. Een de moord op de zwerver, waarbij hij in leven zijn geslachtsdeel heeft verwijderd….hoe ziek kun je zijn!

Maar goed jullie lezen deze blog niet om meer te weten te komen van wat ik heb gedaan om lieden op te sporen die paarden verminken. Als iemand meer wil weten moeten ze maar eens Googelen er staat ook een filmpje op YouTube naar de jacht op de dierenbeul van Twente.

Moet jullie waarschuwen daar zijn ook beelden te zien, hoe de dierenbeul van Twente als een wild roofdier een pony aan stukken heeft gereten…..Het ging om een pony van een 10 jarige jongen….de jongen herkende zijn pony niet meer, hij rende naar zijn vader en schreeuwde: “pappa kom kijken er ligt een monster in de tuin”, de jongen herkende zijn eigen pony niet meer…..Daarom staat er ook geen linkje naar de Youtube film….Het is namelijk extreem gruwelijk en ik heb geen zin in een discussie waarom ik het linkje heb geplaatst….

Mensen die paarden ernstig verminken met verwondingen die zijn gericht op de geslachtsdelen zijn erg gevaarlijk, het steken van merrie’s op geslachtsdelen duidt op een seksueel component.
Dierenbeulen proberen als eerste hun kick te halen, door het mishandelen van dieren, dieren kunnen namelijk niet aangeven dat ze pijn hebben en kunnen niet smeken om te stoppen.

Dit soort lieden zijn ook gevaarlijk voor mensen, je kunt je voorstellen dat als ze geen kick meer krijgen van het mishandelen van dieren, dat ze maar een klein stukje verwijderd zijn van het mishandelen van mensen.

Ook de dierenbeul van Twente had een slechte jeugd gehad en was getrouwd en had kinderen…Hij ging scheiden en dacht dat de vrouwen achter hem aan zouden rennen, maar dat bleek niet zo te zijn, toen probeerde hij het met mannen was ook geen succes.
Toen kwamen de dieren in beeld…met als triest hoogte punt het verminken van de dieren en het meenemen van onderdelen van de dieren mee naar huis, zodat hij telkens een stukje van zijn kick opnieuw kon beleven….vaak zie je dat mensen die vrouwen verkrachten een stukje haar meenemen of andere zaken om de kick weer opnieuw te beleven..

In het verleden is dit vaak gebleken, dat dierenbeulen maar een klein beetje nodig hebben om mensen te gaan verminken. Dit maakte ik jaren kenbaar in de media, dit viel natuurlijk niet in goede aarde bij de politie, die vonden mij maar een lastig mannetje en ach het viel allemaal wel mee…. Ik moest stoppen met stemming-makerij….Maar helaas heb ik wel gelijk gehad….De beul van Twente viel vrouwen aan en vermoorde een zwerver in het Volkspark door het afsnijden van zijn geslachtsdeel toen hij nog leefde…

Ik heb in al die jaren veel kennis opgebouwd van wie of wat dieren mishandeld, ook werd ik in die tijd regelmatig betrokken als er dieren waren mishandeld, de zaken waar ik mee bezig ben geweest een bizar voorval waarbij een man een hond ophing in een galerij aan zijn riem. Een jongen die een kat pakte en met het hangslot van zijn fiets vast zette aan de rails en hij rustig zat te kijken hoe de trein aan kwam stormen en de kat aan flarden reed. En een zaak waarbij jongeren aan het voetballen waren met een konijn en een 6 jarige jongen moest toekijken. En nog meer van dit soort mishandelingen van dieren……

Ik hoop echt van harte, dat dit een incident is en niet een reeks gaat worden….Als dat zo is dan moeten de draaiboeken maar weer uit de kast gehaald gaan worden en moet ik maar weer eens mij opgedane kennis gaan delen over de zieke geesten van mensen die dieren mishandelen.

Ik heb in die tijd zeker gemerkt dat de politie niet zit te wachten op ‘wijsneus’ uit Twente, die adviezen geeft over hoe een beul denkt en waarom de beul de dingen doet, die hij doet. In mijn onderzoek is wel naar voren gekomen dat in de jaren 2000 tot 2006 we niet te maken hadden met 1 paardenbeul, maar meerdere. De dierenbeul van Twente had alleen een fiets en de verwondingen leken er wel op maar waren niet gelijk…….Dus kon hij niet de paarden hebben mishandeld in Groningen of hij zou met de trein gegaan moeten zijn…

Maar dat was niet zo, hij mishandelde de paarden nadat hij gesprekken had gehad met zijn behandel heren/dames in zijn TBS tijd, daarna was hij zo gefrustreerd dat hij op de zelfde dag paarden ging verminken met een stok en een scherp voorwerp. Hij sneed de halsslagader door om het dier te verzwakken, daarna ging hij zijn morbide zaken doen zoals verkrachten en het meenemen van ‘onderdelen’ als trofee. De politie heeft bij hem een vriezer vol gevonden met ‘onderdelen’ van dieren…..

Ik hou mijn hart vast voor de toekomst…….Als blijkt dat het niet om een incident gaat, maar om een reeks……………..Dan knap ik liever een paard op die verwaarloosd binnen komt! Heb je veel meer eer aan en geeft een goed gevoel! 

Ik zou graag op de hoogte willen zijn hoeveel mishandelingen er de laatste tijd zijn geweest. Natuurlijk behandelen we de mishandelingen vertrouwelijk. 

Zou u de mishandelingen willen melden via het formulier   

Groeten,

Henk ten Napel

Published by

2 thoughts on “Wie is de paarden-verminker

  1. Wow Henk , heftig verhaal!
    Lijkt een beetje op t draaiboek van de film Silence of the lambs.
    Bizar dat er ulke mensen rond lopen, hopelijk tref ik deze man niet aan in mijn of andere weide… Sta. Niet voor mezelf in.

  2. Hi Henk,

    Zolang individuen pacts sluiten en deze tekenen met bloed zullen dit soort gruwelijkheden bestaan, immers wordt hun verteld dat je alles mag doen waar je plezier aan beleeft. Ik kan alkeen maar tegen dieren eigenaren zeggen en adviseren, investeer in camera’s die niet te zien zijn voor de geweld pleger(s) dan heb je altijd overzicht en eventueel bewijs. De meest erge toestanden vinden plaats in slachthuizen en vervoeders van slachtvee, dier onterend en dat eet de mens dan….

    Heel veel succes met deze moedige missies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *