Hoe gaat het met

20 Januari 2020

Zoals velen van jullie misschien wel in het nieuws hebben gezien. Zijn er paarden bevrijd uit een oude en vervallen schuur in Brabant. 

Wij zijn super blij dat wij de eerste drie paarden, uit de groep mogen opvangen. Zelfs naar een paar maanden verzorging, zijn ze er nog steeds verschrikkelijk slecht aan toe. 

Wij zullen proberen om alles op alles te zetten om ze te redden. Wij weten niet of ze nog een paardwaardig bestaan kunnen hebben. 

Morgen of vanavond worden ze gebracht, ze hebben enorm afwijkende voeten. Door een te doorgegroeide hoef! Ook is de lichamelijke gesteldheid extreem slecht. Ze hebben namelijk 2 jaar lang in hun eigen uitwerpselen gestaan. Ze stonden op meer dan 1,5 meter uitwerpselen.

21 januari de paarden zijn eindelijk bij ons, we hebben gemerkt dat er niet alleen lichamelijke problemen zijn maar ook ernstige psychische problemen zo kijkt Captain Morgan steeds naar boven omdat hij ingeklemd heeft gezeten tegen een balk aan, en Harley ongelofelijke verlatingsangst heeft als zij bij de groep weg moet. Ze raakt dan volledig in paniek en staat ongelofelijk als een rietje te trillen!

Ik zal de paarden eerst aan jullie voorstellen.

Published by

One thought on “Hoe gaat het met

  1. Het is een geluk voor deze dieren dat ze nu bij jullie stasn en liefdevol verzorgd worden. Het is walgelijk hoe de vorige eigenaar ze heeft behandelt, het is dier onterend. Ik hoop dat deze persoon wordt bestraft voor zoveel aangedaan leed en ik hoop dat de paarden er psygisch ook weer bovenop komen. Chapeau Henk, Carlijn en Team. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *