Zwaar onder de indruk!

Jullie lezen het goed ik ben ook echt wel eens onder de indruk door kinderen, wat we teweeg brengen!

Jazeker ik ben ook wel eens onder de indruk!. Ik was net bezig om de nieuwe website van wat content de voorzien, toen de brievenbus klapperde. Ik zag de o zou vriendelijke meneer van PostNL weer wat enveloppen door de brievenbus heen schuiven.

Was wel even toe aan een pauze en keek door de post er zaten natuurlijk ook blauwe brieven bij de post. Ik dacht: “waarom vergeet de blauwe brigade ons niet even ?”. Toen mijn oog viel op een gewoon witte envelop met daarop het adres van Paard Zoekt Baas. De schrijver van de envelop was vergeten om de postcode te vermelden. De vriendelijke mensen van PostNL hadden de postcode zelf opgezocht en de brief voorzien van de juiste postcode. Je kon aan het handschrift zien dat de schrijver zeer zeker niet volwassen was.

Natuurlijk opende ik de brief, en er zat een foto in van Calijn die op een wit papiertje was geplakt, met kreten met kleurige stiften geschreven: Love, respect, PZB van Kaat voor Calijn , met heel veel kleurige hartjes.
Op de achterkant van het briefje staat geschreven : Hey Calijn ik ben Kaat en ik ben een grote fan van jullie. En ik heb aan deze tekening 1 uur gewerkt xxx Kaat.

Er zijn veel bekende mensen, die dit normaal vinden, maar voor ons is het iedere keer toch heel bijzonder, je wilt wat eten bij de MC komt er een meisje aanlopen en die begint te schreeuwen bij de o zo bekende blauwe vrachtwagen:” ooo mijn god!, ooo mijn god, Paard zoekt Baas !”.
Calijn naar binnen bij de Mac om met fans op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

Je rijd richting Texel, om lekker met de paarden uit te waaien, er gaat een auto naast je rijden en maken foto’s, achterin zat een tiener, die met haar een hartjes teken maakte. Of er staan honderden mensen in de rij bij Horse Event voor een foto en handtekening.

Je hebt vaak niet in de gaten hoeveel je met een kanaal waar je een beetje knuffelt met paarden en je dagelijkse werk laat zien wat je doet, teweeg brengt onder de jongere kijkers.

Die bekendheid heeft natuurlijk ook een keerzijde, je wordt zelfs op je vakantie herkent 😉

Het hoogtepunt was vorig jaar Horse-event waar mensen uren in de rij stonden om een handtekening en een foto te bemachtigen van hun Youtuber.

Het is en blijft een bijzondere ervaring…al die fans en fanmail!

Henk

 

Published by

2 thoughts on “Zwaar onder de indruk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *